ZOTAC представляє потужний міні-комп'ютер

CES 2022. ZOTAC представляє потужний міні-комп’ютер

Компанія ZOTAC, що є найбільшим учасником ринку мініатюрних ПК, випускає варіанти ZBOX. Більший Magnus One включає компоненти для настільних комп’ютерів, тоді як менший Magnus заснований на мобільних чіпах. Цього року на виставці CES 2022 було представлено нову версію більш компактного варіанта.

У звичному корпусі MAGNUS EN об’ємом всього 2,65 літра міститься комбінація мобільних Intel Core i7-11800H з живленням від відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080. Це варіант, призначений для ноутбуків, але у найпотужнішій версії оснащений 16 Гб пам’яті та 150 Вт ТГП (без Dynamic Boost).

Інші компоненти включають:

  • до двох твердотільних накопичувачів формату M.2,
  • 2,5-дюймовий SSD або HDD,
  • два модулі оперативної пам’яті DDR4 SODIMM.

ZBOX може підключатися до миру за допомогою Wi-Fi 6 або двох портів LAN.

Користувачі також отримують п’ять портів USB 3.1 Gen. 2 Type A, один USB 3.1 Gen. C з Thunderbolt 4, пару аудіороз’ємів та пристрій для читання карт пам’яті SD.

На жаль, ціна та точна дата виходу Magnus EN173080C залишаються невідомими, але міні-ПК буде продаватися у вигляді корпусу без комплектуючих або конфігурації з SSD M.2 ємністю 512 ГБ, 2,5-дюймовим HDD ємністю 1 ТБ та попередньо встановленою Windows 11 Home.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ціни на старі автомобілі з Польщі Previous post Ваш автомобіль ще ніколи не коштував так дорого! Ціни на старі автомобілі збивають з ніг
У BMW ви можете змінити колір екстер'єру Next post У цьому BMW ви можете змінити колір екстер’єру одним клацанням миші!